Skip to main content

Παρουσιάζεται η πρόοδος του ΕΣΠΑ της Κ. Μακεδονίας

Υπό τον Τζιτζικώστα η 3η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης - Ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής της εξειδίκευσης του προγράμματος

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Nikopolis Thessaloniki» την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, με ώρα έναρξης 10.00’ το πρωί.

Τη συνεδρίαση θα ανοίξει με την κεντρική εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και θα ακολουθήσει η παρουσίαση της προόδου υλοποίησης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ενημέρωση για την πορεία εφαρμογής της εξειδίκευσης του προγράμματος από την Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική Ωραιοπούλου.

Εισηγήσεις θα έχουν επίσης στελέχη του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών Στρατηγικής Σχεδιασμού και Αξιολόγησης, Συντονισμού της Εφαρμογής, Θεσμικής Υποστήριξης και Κρατικών Ενισχύσεων.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, παρεμβάσεις και εξαγωγή των συμπερασμάτων της συνεδρίασης, με τις ανάλογες αποφάσεις.

Το πρόγραμμα της συνεδρίασης, ΕΔΩ.