Skip to main content

Παρουσίαση του μητρώου επιχειρήσεων ηλεκτρονικών ΜΜΕ (video)

O Νίκος Παππάς χαρακτήρισε το μητρώο online media σημαντικό βήμα για το πώς θα πρέπει να λειτουργεί η διαδικτυακή ενημέρωση.

Ιστορική στιγμή για τον διαδικτυακό Τύπο χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, την θέσπιση του μητρώου online media, το οποίο παρουσίαστηκε σήμερα στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης από τον ίδιο, τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά και τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι δυστυχώς έπρεπε να φθάσουμε στο 2017 για να ληφθεί μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Τόνισε ότι το Μητρώο ηλεκτρονικών ΜΜΕ εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την προάσπιση της διαφάνειας και της νομιμότητας, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η συζήτηση αυτή είναι διαρκής, προσέθεσε ο Δ. Τζανακόπουλος, όπως και η μάχη της κυβέρνησης για την καταπολέμηση όλων των στρεβλώσεων που μας έφεραν εδώ, όπως και παραδοσιακά ΜΜΕ στη χρεοκοπία. Ας αποτελέσει η ενημέρωση τον βασικό πυλώνα αναστήλωσης της Δημοκρατίας, τόνισε κλείνοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς χαρακτήρισε θετικό γεγονός την αθρόα προσέλευση επιχειρηματιών και δημοσιογράφων στη σημερινή παρουσίαση του Μητρώου, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για το πώς θα πρέπει να λειτουργεί η διαδικτυακή ενημέρωση.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη Τύπου: