Skip to main content

Παρουσίαση του έργου CIDE–NET στο πλαίσιο της «Βαλκανικής-Μεσογείου»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων του έργου και των δυνατοτήτων συμμετοχής των στελεχών των επιχειρήσεων σε αυτές.

Η Εναρκτήρια Εκδήλωση του έργου “CIDE – NET” - “Creative and Innovation Driven Enterprises’ Network”, που υλοποιείται στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος «Βαλκανικής-Μεσογείου» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου στις 17:00, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Την εκδήλωση διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων. Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το ΕΤΠΑ και κατά 15% από εθνικούς πόρους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων του έργου, των δυνατοτήτων συμμετοχής των στελεχών των επιχειρήσεων σε αυτές καθώς και των ευκαιριών συνεργασίας και δικτύωσης με αντίστοιχες επιχειρήσεις στην επιλέξιμη διασυνοριακή περιοχή της «Βαλκανικής-Μεσογείου».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΕΔΕ και τον κ. Αθανάσιο Πολίτη στα στοιχεία: Λεωφόρος Ιωνίας 200, 11144, Αθήνα, Τηλ.: 210 2112000, e-mail: euprograms@eede.gr