Skip to main content

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για το επίδομα

Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτηση του.

Την παραίτησή του υπέβαλε αργά το βράδυ της Δευτέρας υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημήτριου, ο σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία απομακρύνθηκε χθες από την κυβέρνηση για το επίδομα ενοικίου 12.000 ετησίως.

Ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε δεκτή την παραίτηση. «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον κ. Παπαδημητρίου για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο πεδίο των επενδύσεων.

Οι πληροφορίες της ΕΦ.ΣΥΝ. αναφέρουν ότι αμφότερες οι παραιτήσεις υπεβλήθησαν για λόγους ευθιξίας έπειτα από το θέμα που προέκυψε με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η, μέχρι χθες, πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.