Skip to main content

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Σουρωτή ΑΕ Γιάννης Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Σουρωτή από το 2006. Με ποια κίνηση της διοίκησης Σαββίδη φέρεται να διαφώνησε.

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Σουρωτή ΑΕ ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος επί περίπου 30 χρόνια εργάζεται στην επιχείρηση σε διευθυντικές θέσεις, κατείχε από το 2006 μέχρι εχθές που παραιτήθηκε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο δ.σ. της Σουρωτή Α.E.

Προσωρινά τον αντικαθιστά στα καθήκοντά του ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Λόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η παραίτηση του κ.Ιωαννίδη ήρθε μετά τη διαφωνία του με την κίνηση της διοίκησης Σαββίδη για τη διάθεση σε αυτή τη φάση από τη Σουρωτή του ποσού των 4 εκατ.ευρώ ως χορηγία στη Σούπερ Λίγκα.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 31 Ιουλίου η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Σουρωτή ύψους 4,6 εκατ,ευρώ, με καταβολή μετρητών και την έκδοση και διάθεση 7.419.355 νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,62 ευρώ ανά μετοχή, με τιμή διάθεσης 0,62 ευρώ ανά μετοχή και με διατήρηση του δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία 0,474990717 νέες ονομαστικές μετοχές για κάθε 1 παλαιά ονομαστική μετοχή.