Skip to main content

Παραίτηση της αντιδημάρχου Λιάκου-Αλλαγές στο σχήμα διοίκησης Μπουτάρη

Ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε από την Λίνα Λιάκου να παραμείνει στη θέση της έως το τέλος της εβδομάδας. Ποιες αλλαγές σχεδιάζονται στη διοίκηση.

Την παραίτησή της υπέβαλε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, η αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Λίνα Λιάκου.

Η παραίτησή της κυρίας Λιάκου έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Λιάκου δέχθηκε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση από το Λονδίνο, την οποία και πρόκειται να αποδεχθεί.

Ο κ. Μπουτάρης, όπως ανέφερε και χθες κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής, ζήτησε από την κ. Λιάκου να παραμείνει στη θέση της έως το τέλος της εβδομάδας και να ενημερώσει για όλες τις εκκρεμότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Λιάκου ήταν ο άνθρωπος από τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης που είχε χειριστεί μεταξύ άλλων το θέμα της δανειοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων καθώς και τη συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα.

Τον φάκελο με τα οικονομικά αναμένεται να διαχειρίζεται στο εξής η αντιδήμαρχος Οικονομικών Άννα Αγγελίδου.

Επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Αστικής Ανθεκτικότητας φέρεται να είναι ο Γιώργος Δημαρέλος, ενώ στη θέση του αντιδημάρχου  Παιδείας και Αθλητισμού αναμένεται να τοποθετηθεί ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Πάντως οι όποιες αποφάσεις του δημάρχου αναμένονται έως την Παρασκευή, οπότε και θα αναρτηθούν στη Διαύγεια.