Skip to main content

Παρέμβαση στο υποκατάστημα ΔΕΗ από Συντονισμό Συλλογικοτήτων (video)

Οι διαδηλωτές πήγαν στο γραφείο της προϊσταμένης και διαμαρτυρήθηκαν για 2 περιπτώσεις ιδιωτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους λογαριασμούς τους.

Παρέμβαση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ πραγματοποίησαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υπερασπιστούν νοικοκυριά με απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Οι διαδηλωτές πήγαν στο γραφείο της προϊσταμένης και διαμαρτυρήθηκαν για δύο περιπτώσεις ιδιωτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ο πρώτος είναι ένας συνταξιούχος με δύο εγγόνια, τεσσάρων και πέντε ετών, ο οποίος εξόφλησε περίπου το μισό χρέος του, ύψους περίπου 1.600 ευρώ και ζητά επανασύνδεση.

«Ενας άνθρωπος που σας φέρνει 800 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες, για να έχει ρεύμα στο σπίτι του δεν είναι στρατηγικός κακοπληρωτής... Γιατί να πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για να γίνει το αυτονόητο, δηλαδή επανασύνδεση και διακανονισμός;», είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στην προϊσταμένη της ΔΕΗ ο Ηλίας Σμήλιος από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας εκείνη επικαλέστηκε ότι δεν έχει την αρμοδιότητα να πάρει τέτοιες αποφάσεις και ότι χρειάζεται την άδεια από στελέχη ανώτερα από αυτήν.