Skip to main content

Παρέμβαση στη Defensys ζητούν Τρεμόπουλος-Μάτης

Την παραχώρηση ενός stand στην έκθεση Defensys στο οποίο θα προβάλλεται το βίντεο με την ομιλία του κ. Κον Μπεντίτ σχετικά με τις υπερβολικές δαπάνες της χώρας μας για τους εξοπλισμούς ζήτησαν ο κ. Τρ
Την παραχώρηση ενός stand στην έκθεση Defensys στο οποίο θα προβάλλεται το βίντεο με την ομιλία του κ. Κον Μπεντίτ σχετικά με τις υπερβολικές δαπάνες της χώρας μας για τους εξοπλισμούς ζήτησε ο κ. Τρεμόπουλος και ο κ. Μάτης.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησαν από τον πρόεδρο της Helexpo, κ. Πάρη Μαυρίδη, και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της Defensys, κ. Δημήτρη Μπακατσέλο, ένα stand, εμβαδού 1 - 2 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο θα εγκαταστήσουν μία τηλεόραση, τονίζοντας παράλληλα ότι στο περίπτερο τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα υπάρχει μόνο ο χειριστής του βίντεο.

Με αυτόν τον τρόπο οι δυο υποψήφιοι, θέλουν να ενημερώσουν όσους συμμετέχουν στην έκθεση τους λόγους, που οδήγησαν την Ελλάδα να είναι σήμερα ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

«Ο συμπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ευρωπαίων πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, είπε αναφερόμενος στη Γαλλία και τη Γερμανία ότι «δανείζουμε λεφτά στους Έλληνες για να αγοράζουν τα όπλα μας». Δεν θέλουμε αυτό που υφίσταται η Ελλάδα σήμερα να το υποστούν και άλλες χώρες», αναφέρουν σε σχετική επιστολή τους.

Εξάλλου, την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί στα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης, οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σχετικά με το εν λόγω αίτημα.