Skip to main content

Παρελθόν ο Νιόπλιας, υπηρεσιακός ο Γκμοχ

Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα ο Νίκος Νιόπλιας από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νικόλα Πατέρα. Στο μεταξύ, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ, όπως α
Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα ο Νίκος Νιόπλιας από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νικόλα Πατέρα.

Οι δύο άνδρες είχαν ραντεβού σήμερα το πρωί στα γραφεία του προέδρου του «τριφυλλιού» και αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασίας τους.

Στο μεταξύ, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τις ΠΑΕ:

Για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας –έστω και προσωρινά- από τον Γιάτσεκ Γκμοχ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ».

Ο πολύπειρος προπονητής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού, για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά».