Skip to main content

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι, αναλαμβάνει ο Ουζουνίδης

Ο Στραματσόνι συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές

Λίγο παραπάνω από ένα χρόνο διήρκεσε η ελληνική περιπέτεια του Αντρέα Στραματσόνι, αφού από σήμερα ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Στραματσόνι συναντήθηκε το μεσημέρι με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, και ύστερα από την ανάλυση των δεδομένων αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, που απομένει να ανακοινωθεί και επίσημα.

Η ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση, καθώς οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν μια δεκάδα αγώνων με μόλις μία νίκη!

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην pole position βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς όπως λέγεται έχει ήδη υπάρξει επαφή με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Ιταλός έμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, καθοδηγώντας την ομάδα σε 51 παιχνίδια. Ολοκλήρωσε τη θητεία του μετρώντας 22 νίκες, 14 ισοπαλίες και 15 ήττες. Aυτή όμως κόντρα στον ΟΦΗ αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι κι έφερε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών καθώς οι πράσινοι συμπλήρωσαν μια δεκάδα αγώνων με μόλις μία νίκη!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».