Skip to main content

Παρέλαβαν τα βραβεία τους Τζόρβας-Νίνης

Τίποτα δεν τελείωσε μαθηματικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ όπως δήλωσαν οι Τζόρβας και Νίνης.

 

Οι Αλέξης Τζόρβας και Σωτήρης Νίνης βραβεύτηκαν σήμερα από τον Βασίλη Κωνσταντίνου για τις διακρίσεις τους στην 21η αγωνιστική. Ο πρώτος παρέλαβε το βραβείο του MVP και ο νεαρός μεσοεπιθετικός του καλύτερου γκολ.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Τζόρβας: 
 
«Είναι τεράστια τιμή για μένα να παίρνω βραβείο από ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία με χρυσά γράμματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε, που όπως είπατε κι εσείς είναι ένα ιδιαίτερο βραβείο γιατί δεν δίνεται εύκολα σε τερματοφύλακες, αλλά από εκεί και πέρα να πω κάτι κοινότυπο, τα βραβεία τα ατομικά έχουν μία ιδιαίτερη σημασία για τον αθλητή, όσον αφορά τον ίδιο, αλλά νομίζω ότι πιο σημαντικά είναι τα ομαδικά βραβεία, αυτά που σου δίνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση». 
 
Για την μάχη του πρωταθλήματος: 
 
«Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Πιστεύω ότι θα παλέψουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μειώσουμε την διαφορά και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Έχω πει πολλές φορές, ακόμα και πέρυσι όταν εμείς ήμασταν στο +7, ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει παρά μόνο όταν κριθεί μαθηματικά. Μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, μπορεί να κρύβει κι άλλα πράγματα, γι` αυτό πρέπει να παλέψουμε και να αφοσιωθούμε στην σκληρή δουλειά μέχρι τέλους». 
 
Νίνης: «Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι»
 
Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής τονίζοντας:
 
«Το πιο σημαντικό είναι που πήραμε την νίκη, κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα και μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είναι θετικό όταν μπορείς να σκοράρεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και από στημένες φάσεις, αλλά το γκολ είναι πάντα γκολ, είτε μπει με φάουλ, είτε με τα πόδια, είτε με το κεφάλι, το ίδιο μετράει», και συνέχισε: 
 
Για το ματς με την ΑΕΚ:
 
«Η ψυχολογία είναι πάρα πολύ καλή στην ομάδα, μετά την νίκη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο και επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά και πάμε στο κυριακάτικο ντέρμπι με την καλύτερη ψυχολογία που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Ότι δεν έχει τελειώσει μαθηματικά το κυνηγάμε, οπότε το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει για εμάς ακόμα και θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή».