Skip to main content

Παράταση ομαδικών εγγραφών για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των ομαδικών εγγραφών έληγε Παρασκευή (14/9), αλλά πλέον οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 19/8.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε την πενθήμερη παράταση των ομαδικών εγγραφών λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον αγώνα, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των ομαδικών εγγραφών έληγε αύριο, Παρασκευή (14/9), αλλά πλέον οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία λήξης και των ατομικών εγγραφών.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 13ης Οκτωβρίου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45), με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.