Skip to main content

Παράσταση διαμαρτυρίας των «ανταρτών» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης

Μοίρασαν φυλλάδια έξω από το ξενοδοχείο που γινόταν η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νεολαίοι που ανήκουν στους λεγόμενους «αντάρτες» της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, στην αποψινή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι νεολαίοι, που αντέδρασαν και στη διαδικασία εγγραφής μελών στα μητρώα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, προειδοποιούν με ανακοίνωσή τους ότι η σημερινή παρουσία τους είναι η πρώτη μιας σειράς δράσεων, που θα πραγματοποιούνται μέχρι η οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης να επιστρέψει, όπως τονίζουν, στην έννομη και εύρυθμη λειτουργία της και μέχρι η κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ να σεβαστεί την ιστορία της οργάνωσης και να εφαρμόσει το καταστατικό της. «Μοναδικό μας αίτημα είναι η εφαρμογή του καταστατικού της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ενότητα και ο σεβασμός στην ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές και η νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν», αναφέρουν.

Τα μέλη των «ανταρτών» μοίρασαν μάλιστα φυλλάδιο στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου όπου γινόταν η εκδήλωση, καταγγέλλοντας ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν κυρίως κομματικά στελέχη κι όχι νεολαίοι.