Skip to main content

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, σήμερα στις 10:30 στην πλατεία Αγγελοχωρίου θα πραγματοποιήσουν πικετοφορία ως αντίδραση σε μαζικούς δηλητηριασμούς αδέσποτων ζώων.

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 10:00 μέλη του Κινήματος ενάντια στους Πλειστηριασμούς, επί της οδού Καλαποθάκη 20, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα λήγει η απόφαση για αποχή από όλους τους πλειστηριασμούς που είχαν πάρει οι συμβολαιογράφοι σε συνέλευσή τους τον Ιούλιο, συνεπώς αναμένεται να εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους ως προς την συνέχιση ή μη της αποχής από τους πλειστηριασμούς και την ανάληψη της ευθύνης για τη λειτουργία του συστήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. 

Ωστόσο, με επιστολή του προς τους συμβολαιογράφους, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, μέλη του οποίου πραγματοποιούν τις διαδηλώσεις κατά των πλειστηριασμών, εξέφρασε την πρόθεση να μην παρέμβει στην σημερινή συνέλευση, προκειμένου να μην αναβληθεί.

Παράλληλα, σήμερα στις 10:30 στην πλατεία Αγγελοχωρίου, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν πικετοφορία ως αντίδραση σε μαζικούς δηλητηριασμούς αδέσποτων ζώων της περιοχής.