Skip to main content

Παράπονα του Ηρακλή από την αστυνομία

Παράπονα από την συμπεριφορά της αστυνομίας προς τους φίλους του Ηρακλή, εξέφρασε η διοίκηση του «Γηραιού», αφού υπήρξαν καταγγελίες για επίδειξη επιθετικότητας σε όσους «κυανόλευκους» βρέθηκαν στο Πε
Παράπονα από την συμπεριφορά της αστυνομίας προς τους φίλους του Ηρακλή, εξέφρασε η διοίκηση του «Γηραιού», αφού υπήρξαν καταγγελίες για επίδειξη επιθετικότητας σε όσους «κυανόλευκους» βρέθηκαν στο Περιστέρι. Ανάσα με τα τηλεοπτικά. 400 συμμετοχές στην Α’ Εθνική συμπλήρωσε ο Κατσαμπής.

Τον προβληματισμό τους και παράλληλα τα παράπονά τους από την συμπεριφορά της αστυνομίας προς όσους φίλους του Ηρακλή βρέθηκαν στο Περιστέρι για να παρακολουθήσουν το ματς της ομάδας τους με τον Ατρόμητο, εξέφρασε η διοίκηση του «Γηραιού».
Η αντιμετώπιση από τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και η εκτεταμένη χρήση χημικών στην είσοδο της θύρας όπου φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί του Ηρακλή στο Περιστέρι δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της διοίκησης, αφού με τα πούλμαν των εκδρομέων μετέβη στην Αθήνα και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Δημητρίου:
«Τουλάχιστον υπερβολική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά της αστυνομικής δύναμης στο στάδιο του Περιστερίου, με επιδείξεις επιθετικότητας έναντι του κόσμου του Ηρακλή, ο οποίος παρά τη μαζική και δυναμική παρουσία του στο πλευρό της ομάδας τόσα χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη ήταν υποδειγματικός και δεν προκάλεσε», τονιζόταν διαρκώς από τους ανθρώπους του Ηρακλή, οι οποίοι δεν έκρυβαν την απορία τους σχετικά με την παραπάνω συμπεριφορά των αστυνομικών.

«Ανάσα» με τα τηλεοπτικά

Παράλληλα, ο Ηρακλής πήρε ήδη τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Το ποσό ανέρχεται στις 233.700 ευρώ. Αναλυτικά τα 190.000 ευρώ είναι για το ταμείο του «Γηραιού» και τα 43.700 ευρώ αφορούν την καταβολή του ΦΠΑ.
Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο 10% της στάνταρ τηλεοπτικής σύμβασης που ισχύει για όλες τις ομάδες (χωρίς βέβαια σε αυτή να υπολογίζονται τα μπόνους, όπως, για παράδειγμα, από τους βαθμούς που λαμβάνει κάθε σωματείο) και το έχουν λάβει όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες. Το έγγραφο είναι καθ΄ όλα επίσημο.

Με 400 ο Κατσαμπής

Τις 400 συμμετοχές στην Α΄ Εθνική κατηγορία συμπλήρωσε στο χθεσινό παιχνίδι του Ηρακλή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ο Τάσος Κατσαμπής. Ποιο είναι το όνειρο του 37χρονου στόπερ για το φινάλε της καριέρας του.

Ο Τάσος Κατσαμπής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τις συμμετοχές του σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή στον οποίο αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.  Αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και διαχρονικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν πέρασαν και πολλές ώρες από το φινάλε του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μπορεί ο Ηρακλής να μη συνέχισε το νικηφόρο σερί της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είχε μία επιτυχία αλλά και έναν σημαντικό λόγο για να χαμογελάει. Ο Τάσος Κατσαμπής συμπλήρωσε τις 400 συμμετοχές στην καριέρα του και συνεχίζει ακάθεκτος.

 «Είναι σημαντικό όταν περνάς τα 400 ματς. Είναι επιτυχία. Για να το καταφέρεις χρειάζεται καλή ζωή και σκληρή προπόνηση. Πέρασα ωραίες στιγμές. Το σημαντικό είναι πως ακόμη νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που έχω συνδυάσει το χόμπι με τον επάγγελμά μου. Παίζει ρόλο και τι ζωή κάνεις ενώ χρειάζεται και πολλή προπόνηση. Τα τελευταία χρόνια μου δίνει δύναμη η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.