Skip to main content

Παραπλανούν το κοινό με «skip the line» διαφημίσεις για την Ακρόπολη

Οποιαδήποτε διαφήμιση υπηρεσίας «skip the line» αποτελεί εξαπάτηση του κοινού, αναφέρεται σε ανακοίνωση

Ανακοίνωση για παραπλανητικές διαφημίσεις που υπόσχονται εισιτήρια με υπηρεσία «Skip the line» για είσοδο στην Ακρόπολη εξέδωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων.

Όπως αναφέρει, δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου που να συνοδεύεται από οποιονδήποτε τρόπο παράκαμψης της σειράς αναμονή.
 
«Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας του λόφου και της φύσης του μνημείου. Ακόμη και εάν κάποιος επισκέπτης καταφέρει να παρακάμψει την αναμονή στην είσοδο, σύντομα θα συναντήσει σειρά αναμονής στα Προπύλαια του μνημείου όπου μειώνεται το πλάτος εισόδου. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε διαφήμιση υπηρεσίας «skip the line», αποτελεί εξαπάτηση του κοινού», τονίζεται
 
Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων καλεί τους επισκέπτες να μην παρασύρονται από δημοσιεύματα που υπόσχονται ψευδείς υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί ότι η μοναδική επίσημη διαδικτυακή πύλη για την αγορά εισιτηρίων της Ακρόπολης είναι η hhticket.gr (Hellenic Heritage e-ticket).