Skip to main content

Ομολογία Μπαλαούρα: Αν ήμασταν αντιπολίτευση θα διαδηλώναμε στον ΟΛΠ!

«Εάν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε άλλη μία απίστευτη πλην ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωση προέβη ο βουλευτής του κόμματος, Μάκης Μπαλαούρας, αφού παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι εάν το κόμμα του δεν βρισκόταν τη δεδομένη στιγμή στην εξουσία θα διαδήλωνε εναντίον της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Και όλα αυτά, λίγες μόλις ώρες μετά την εμπλοκή στη σχετική σύμβαση παραχώρησης στην Cosco!

Απτόητος από τη γενική ταραχή που έχει ξεσπάσει για το ζήτημα από εχθές το βράδυ, ο κ. Μπαλαούρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM 90,1, ανέφερε: «Δεν θέλουμε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να την υλοποιήσουμε».

Δεν αρκέστηκε, όμως, εκεί. «Εάν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν στο δρόμο να διαδηλώνει κατά της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς», συνέχισε ο κ. Μπαλαούρας, παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση οδυνηρού συμβιβασμού. «Οφείλουμε να υλοποιήσουμε τη συμφωνία διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε», κατέληξε.