Skip to main content

Παραμένουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας. Προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου.

Κλειστός παραμένει για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας (και στα δύο ρεύματα), λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης.

Επίσης, παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου, στην είσοδο της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Παμίσου. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νομού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Στη Λακωνία, κατέβηκε η στάθμη των νερών και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά Ταξιάρχης, Έλος και Λεήμονας στον κάμπο του Ευρώτα, που ήταν αποκλεισμένα από χθες το μεσημέρι έως σήμερα τα ξημερώματα.

Επιπλέον στη Λακωνία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Σκάλα - Βλαχιώτη και υπάρχει μόνο διακοπή κυκλοφορίας στο 13ο χιλιόμετρο της οδού Σκάλας - Γερακίου στο ύψος του χωριού Βρονταμά, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο του δρόμου Απιδέας - Αγίου Δημητρίου Ζάρακος στην Απιδιά και από το 1,6 έως το 1,8 χιλιόμετρο του δρόμου Γούβες - Άγιος Δημήτριος, στο χωριό Γούβες.