Skip to main content

Παραμένουν κλειστά και αύριο τα σχολεία στον Δήμο Παύλου Μελά

Παραμένουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Παύλου Μελά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Δημήτριου Δεμουρτζίδη.

Την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παύλου Μελά την Τρίτη 10  Ιανουαρίου 2017 λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο παγετός, στους καυστήρες των σχολείων και τις εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποφάσισε ο δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης.  

Επίσης, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Παύλου Μελά που δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω προβλημάτων με τη θέρμανση ή την παροχή νερού, είναι οι εξής:

Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας: Βρεφονηπιακός Σταθμός ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ
Δημοτική Κοινότητα Πολίχνης: Παιδικός Σταθμός ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ (περιοχή Π 16),
Παιδικός Σταθμός ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ (Μετέωρα).

Οι υπόλοιποι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά και οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Υπεύθυνους από τις 07.00 π.μ..

Κλειστά τα ΚΔΑΠ (Πολίχνης, Σταυρούπολης) και τα  ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης,  της ΔΗΚΕ ΙΡΙΣ Δήμου Παύλου Μελά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.  

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά ανακοινώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι Δομές (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης), λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τις καιρικές συνθήκες.