Skip to main content

Παραμένουν ακινητοποιημένα στη Δυτική Θεσσαλονίκη τα φορτηγά

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ εξακολουθούν να διατηρούν σταθμευμένα τα οχήματά τους στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, εν αναμονή της σημερινής απόφασης για το μέλλον των κινητοποιήσεων.
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ εξακολουθούν να διατηρούν σταθμευμένα τα οχήματά τους στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, χωρίς να δημιουργούν, την ώρα αυτή, πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων. Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, φορτηγά υπάρχουν στη διασταύρωση της Λαχαναγοράς, στη διασταύρωση Γέφυρας, στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Βέροιας, στο Δερβένι, στην πύλη 16 του ΟΛΘ, καθώς και προ της δυτικής εισόδου νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Εξάλλου, τις αποφάσεις των σωματείων των αυτοκινητιστών φορτηγών δημόσιας χρήσης της Β. Ελλάδας για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους θα μεταφέρουν εκπρόσωποί τους στα κεντρικά συνδικαλιστικά τους όργανα, στην Αθήνα. Οι οριστικές αποφάσεις για τη στάση του κλάδου θα ανακοινωθούν από τους συνδικαλιστές τους, το απόγευμα, στην Αθήνα.