Skip to main content

Παραμένει το τσουχτερό κρύο - Αίθριος καιρός στη Β. Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ

Ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως της Κρήτης αναμένονται για σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Παγετός αναμένεται στα ηπειρωτικά πρωί και το βράδυ. Στα βόρεια τοπικά ισχυρός τις  πρωινές ώρες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.