Skip to main content

Παραμένει το κρύο - Ανοιχτοί οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη

Σταδιακά από χθές άρχισαν να υποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κυρίως λόγω των χιονοπτώσεων.

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα κεντρικά και βόρεια, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Σταδιακά από χθές άρχισαν να υποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ανοιχτά είναι όλα τα σημεία στο οδικό δίκτυο, όπου μέχρι αργά χθες το βράδυ είτε ήταν κλειστά είτε ήταν απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση, «σήμερα (27-02-2018) και από ώρα 06:00, η κυκλοφορία στις Εθνικές Οδούς και τα Επαρχιακά δίκτυα του Νομού Θεσσαλονίκης διεξάγεται κανονικά».

Στην πρόγνωση του καιρού, σε Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα. τα φαινόμενα από τη νύχτα βαθμιαία θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.