Skip to main content

Παραίτηση-βόμβα του Ζήση Βρύζα

Ο Ζήσης Βρύζας με δήλωση του στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ ανέφερε τους λόγους της παραίτησης του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Δικεφάλου θα γίνει συνεργάτης του Σάντος στην Ε
Ο Ζήσης Βρύζας με δήλωση του στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ  ανέφερε τους λόγους της παραίτησης του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Δικεφάλου θα γίνει συνεργάτης του Σάντος στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βρύζας στο σάιτ του ΠΑΟΚ:
«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας αποφάσισαν απο κοινού να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Παράλληλα ο κ. Βρύζας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Βρύζας θα αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα και θα γίνει βοηθός του Φερνάντο Σάντος,  ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε υποβάλλει την παραίτηση του από την προηγούμενη εβδομάδα.