Skip to main content

Παραγωγοί της Κ. Μακεδονίας διηγούνται τα business stories τους

Την Τετάρτη, στην εκδήλωση «Όλη η Ελλάδα σε ένα Τραπέζι» που συνδιοργανώνουν Εθνική Τράπεζα και IdeasLab–Smart & Creative Economy

Τις επιχειρηματικές τους ιστορίες θα αφηγηθούν παραγωγοί από την Κεντρική Μακεδονία στην εκδήλωση «Όλη η Ελλάδα σε ένα Τραπέζι» που διοργανώνεται την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 13:00, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη.

Η πρωτοβουλία «Όλη η Ελλάδα σε ένα Τραπέζι» στοχεύει στην ανάδειξη, την προώθηση και την προβολή θετικών παραδειγμάτων από τον χώρο των επιχειρήσεων της αγρο-διατροφής και ευρύτερα, της αγρο-επιχειρηματικότητας. Ο στόχος αυτός εξυπηρετείται με τη διοργάνωση συναντήσεων & εκδηλώσεων με τη συμμετοχή παραγωγών και επιχειρήσεων σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Μέχρις στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τρεις συναντήσεις - εκδηλώσεις, η πρώτη στην Αθήνα (Μάϊος 2017) με προσκεκλημένους παραγωγούς και επιχειρήσεις από τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα και Φωκίδα, η άλλη στη Καλαμάτα (Οκτώβριος 2017) με παραγωγούς και επιχειρήσεις από την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία και η τρίτη στο Ναύπλιο Δεκέμβριος (2017) με παραγωγούς και επιχειρήσεις της Αργολίδας και της Κορινθίας.

Η πρωτοβουλία στη Θεσσαλονίκη είναι η 4η κατά σειρά συνάντηση – εκδήλωση με παραγωγούς και επιχειρήσεις από την Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική).

Συμπράττοντα μέρη αυτής της πρωτοβουλίας είναι η Εθνική Τράπεζα και το IdeasLab–Smart & Creative Economy. Το τελευταίο είναι ένα εργαστήριο ιδεών για την στήριξη, την προώθηση και την προβολή της νέας, καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας.

Συντονιστής της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης.