Skip to main content

Παραδοσιακά γιόρτασε τα Κούλουμα ο Καλαφάτης στη Θεσσαλονίκη

Επισκέφθηκε, διαδοχικά, το Άλσος του Σέιχ Σου, το Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, την πλατεία Γενναδίου της Τριανδρίας και τον Κεδρινό Λόφο

Την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για "Καλή Σαρακοστή" με τους Θεσσαλονικείς, είχε, σήμερα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Εντάξει", βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης επισκέφθηκε, διαδοχικά, το Άλσος του Σέιχ Σου, το  Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, την πλατεία Γενναδίου της Τριανδρίας και τον Κεδρινό Λόφο, όπου οι κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης είχαν οργανώσει σειρά εκδηλώσεων για την Καθαρά Δευτέρα.

Ο επικεφαλής των "Εντάξει" ευχήθηκε σε όλους "Καλή Σαρακοστή" και  γιόρτασε τα Κούλουμα παραδοσιακά, μαζί με τους Θεσσαλονικείς. Νωρίς το απόγευμα, ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, τα εξής:

"Είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω ευχές και να γιορτάσω τα Κούλουμα με  Θεσσαλονικείς στο Άλσος της Νέας Ελβετίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο της  Τούμπας, στην πλατεία Γενναδίου της Τριανδρίας και στον Κέδρινο Λόφο. Συγχαρητήρια στις Δημοτικές Κοινότητες που, με το μεράκι τους, στήνουν γιορτές και εκδηλώσεις με ελάχιστα, για τους συμπολίτες μας. Καλή Σαρακοστή σε όλους!"