Skip to main content

Παππάς: Πήγα στη Βενεζουέλα για αγορά αγροτικών προϊόντων

Δεν είναι τυχαία ούτε η δημοσίευση ούτε η στοχοποίηση του προσώπου μου από την αξιωματική αντιπολίτευση, είπε ο υπουργός Επικρατείας

Παραδέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ότι έχει γίνει το ταξίδι με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ωστόσο απέδωσε τη δημοσιοποίηση σε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, στρέφοντας τα βέλη του κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Νομίζω ότι πρόκειται για μία προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις», ανέφερε ο κ. Παππάς, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Επισήμανε, δε, ότι στο ταξίδι αυτό υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχει προκύψει τίποτα. Τότε, υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό», συνέχισε.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «δεν είναι τυχαία ούτε η δημοσίευση ούτε η στοχοποίηση του προσώπου μου από την αξιωματική αντιπολίτευση», εκτιμώντας ότι πρόκειται για μία αποτυχημένη προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας.

«Σήμερα είναι η ημέρα διάσκεψης των προέδρων και προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ και όποιος αφήνει τέτοιου τύπου υπονοούμενα καλά θα κάνει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί τρέχαν οι βουλευτές της ΝΔ πανικόβλητοι προς την έξοδο όταν η κυβέρνηση μας έφερε τη ρύθμιση που απαγορεύει τη συμμετοχή σε οποιουδήποτε τύπου εταιρείας του εξωτερικού των πολιτικών προσώπων», κατέληξε.