Skip to main content

Παππάς: Να παρουσιαστούμε έτοιμοι απέναντι στη Γαλλία (video)

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως η νίκη με την Ισλανδία είναι σημαντική αλλά δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα

Την πεποίθησή του πως η Εθνική Ελλάδος πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του Eurobasket ξεκινώντας από τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Γαλλία (Σάββατο, 16:30, ΕΡ1) εξέφρασε με δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στην Ισλανδία, ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού:

«Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη, αλλά η Ισλανδία δεν είναι ομάδα για να βγουν συμπεράσματα. Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί εκεί κρίνεται η κατάταξη στο γκρουπ. Στη δεύτερη περίοδο τα χάσαμε λίγο αλλά δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο για το παιχνίδι.

Δεν ξέρω πως θα είναι η ομάδα. Έτσι όπως μας βλέπω το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε το πλάνο. Είμαστε καλοί παίκτες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες η Γαλλία. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά χρειάζεται ομαδική δουλειά. θα προετοιμαστούμε αύριο. Το σκάουτινγκ κάνει πολύ καλή δουλειά και θα φανούμε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».