Skip to main content

Παππάς για την αξιολόγηση: Δεν υπάρχει κανένας λόγος για καθυστερήσεις

Νομίζω ότι είμαστε σε μία τροχιά ξεπεράσματος των όποιων προβλημάτων, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Στην πορεία της τρίτης αξιολόγησης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Οι καθυστερούντες ή έκαναν τρία βήματα στο πλάι ή έπαψαν να είναι καθυστερούντες. Τα έχουμε ζήσει επανειλημμένα και κατά τη διάρκεια του τρίτου προγράμματος, που φαίνεται ότι είναι το πρώτο που λειτουργεί. Συνεπώς, κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρξουν καθυστερήσεις... Νομίζω ότι είμαστε σε μία τροχιά ξεπεράσματος των όποιων προβλημάτων», δήλωσε το κυβερνητικό στέλεχος.

Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί να μην δοθεί μέρισμα, διότι έχει αποδείξει αυτή η κυβέρνηση ότι είναι έτοιμη να λαμβάνει τις πρωτοβουλίες που πρέπει όταν χρειάζεται και όπως χρειάζεται. Είναι συμφωνημένο ότι θα μοιραστεί και με τη διαδικασία της διαβούλευσης κοινωνικό μέρισμα... Είναι προφανές ότι θα μοιραστεί, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και νομίζω ότι εξελίσσονται και οι διαδικασίες συγκεκριμενοποίησης των μέτρων αυτή τη στιγμή» και πρόσθεσε:

«Εκλογές νομίζω ότι μπορεί να μυρίζει όποιος έχει παραισθήσεις. Αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση η οποία ολοκληρώνει την τετραετία. Είναι η πρώτη κυβέρνηση κανονικότητας μετά την οικονομική ύφεση. Εκλογές το 2019 τον Σεπτέμβριο, στην ολοκλήρωση της τετραετίας».