Skip to main content

Παππάς για παραίτηση Τσακνή: Θεμιτές οι διαφωνίες εντός της ΕΡΤ

Ο απερχόμενος πρόεδρος κατήγγειλε την κυβέρνηση για τοποθέτηση στο ΔΣ του «πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού».

Θεμιτές χαρακτήρισε τις «διαφωνίες» εντός της ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την παραίτηση του Διονύση Τσακνή από τη θέση του προέδρου της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Διονύση Τσακνή για την προσφορά του στην ΕΡΤ, από την πρώτη μέρα που βάλαμε τέλος στο "μαύρο". Οι διαφωνίες για την πορεία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι θεμιτές», αναφέρει ο κ. Παππάς και προσθέτει:

«Η ΕΡΤ θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της και ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακνής παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης και της νέας διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Διονύση Καλφαγιάννη, τον οποίο ο απερχόμενος πρόεδρος χαρακτήρισε «εκπρόσωπο του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού» (δείτε εδώ).