Skip to main content

Παππάς: Δεν μπορεί απλώς να μένουμε Ευρώπη - Χρειάζονται λύσεις

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε μεταξύ άλλων ότι καμία Πυθία δεν χρειάζεται ν’ αποφανθεί ότι το 2018 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για την Ευρώπη

«Η Ευρώπη, για να προχωρήσει, χρειάζεται ευρωπαϊκές λύσεις. Δεν μπορεί απλώς να μένουμε Ευρώπη», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει σημαντικό ρόλο να παίξει στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

«Όχι πια Σύνοδοι για την Ελλάδα αλλά Σύνοδοι με την Ελλάδα», υπογράμμισε, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «καμία Πυθία δεν χρειάζεται ν’ αποφανθεί ότι το 2018 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για την Ευρώπη».

«Οι διχασμοί είναι πασιφανείς και εκδηλώνονται σε διαφορετικά επίπεδα. Ήδη όμως αναδεικνύεται και η δυνατότητα προωθητικής σύνθεσης σε προοδευτική κατεύθυνση. Η φωνή των λαών, των ευρωπαίων πολιτών βρίσκει πλέον ανοιχτά αυτιά και σε επίπεδο κυβερνήσεων και κομμάτων», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, «πέρα από το να λύνουμε τα προβλήματα της συγκυρίας, ως Ευρωπαίοι θα πρέπει ταυτόχρονα να κοιτάμε προς το μέλλον. Το μέλλον που για μας περνάει μέσα από την εμβάθυνση της δημοκρατίας και του κοινωνικού πυλώνα της Ε.Ε».