Skip to main content

Παπούλιας: Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη

Μήνυμα ενότητα έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη Λαμία όπου βρέθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».
Μήνυμα ενότητα έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από τα Δυο Βουνά της Λαμίας, όπου βρέθηκε στη δοξολογία για την προστάτιδα τους Αγία Βαρβάρα. «Ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα» τόνισε ο κ. Παπούλιας στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τους μεταλλωρύχους της ΕΛΜΙΝ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εκτός από τις ευχές ζήτησε «απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον» καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είναι αυτό που πρέπει να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές».

«Είστε ο στυλοβάτης όλων μας, σε αυτές τις κρίσιμες μέρες που διανύουμε. Κρατάτε γερά γιατί από σας παίρνουμε κουράγιο» τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό του ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος.

Καθώς το αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας βρισκόταν εν κινήσει προς την μικρή εκκλησία, πλησίασε ομάδα εκπροσώπων οικολογικών κινήσεων. Το αυτοκίνητο του προέδρου της Δημοκρατίας σταμάτησε για λίγο και ο κ. Παπούλιας είχε σύντομη συνομιλία μαζί τους. Οι εκπρόσωποι των οικολογικών κινήσεων, οι οποίοι ζητούν τον τερματισμό της εξορυκτικής δραστηριότητας στην Οίτη και την ανάπτυξη της περιοχής σε διαφορετική κατεύθυνση, επέδωσαν ψήφισμα και ενημερωτικό υλικό στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.