Skip to main content

Παπάζογλου: Βρήκε αυτά που έψαχνε στον Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

«Αν ο Άρης βρει διοικητική ηρεμία και ησυχία θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στην Ελλάδα», δήλωσε ο επιθετικός της Κόρτραικ

Για τις πορείες των πρώην ομάδων του ΠΑΟΚ και Άρη, τα play-off της Super League αλλά και την εξέλιξη της καριέρας του μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Θανάσης Παπάζογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός της Κόρτραικ:

«Η χρονιά δεν πήγε όπως περίμενα, σίγουρα όχι σαν την προηγούμενη σεζόν αλλά αφού δεν υπήρχαν τραυματισμοί δεν έχω παράπονο. Την πρώτη χρονιά με την Κορτράικ τα πήγα πολύ καλά, ήταν πολύ καλή σεζόν, την δεύτερη, δεν πήγαν τα πράγματα τόσο καλά και πήγα δανεικός στην Ρόντα. Με την Κορτράικ έχω συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο και τώρα έχει προπονητής ο Γιάννης  Αναστασίου».

Πως βλέπει τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ: «Τα πλέι οφ ανέκαθεν ήταν μια επίπονη διαδικασία για τους παίκτες. Τα πλέι οφ προσωπικά δεν είναι και τα αγαπημένα μου, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται.

Φέτος το παιχνίδι κλειδί ήταν αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Μετά τα όσα έγιναν ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση».

Αναφορικά με τον Πρίγιοβιτς: «Θεωρώ ότι είναι έκπληξη αν και ήρθε με καλές συστάσεις. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός. Αυτό έψαχνε ο ΠΑΟΚ και το βρήκε στο πρόσωπο του Πρίγιοβιτς».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Ήμασταν συμπαίκτες και στον Άρη και στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο σωματείο και αυτά που έχει πετύχει ο Ίβιτς στην πρώτη του χρονιά είναι πολύ σημαντικά. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι τελείως διαφορετική ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια αλλά σίγουρα πολύ μεγάλο μερίδιο πιστώνεται στον Βλάνταν Ίβιτς».

Για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ: «Τρία χρόνια έμεινα στον ΠΑΟΚ, ήταν δύσκολα χρόνια αλλά μου άρεσε, ήταν πολύ καλή εμπειρία σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια πονεμένη ιστορία. Μια ζωή αδικεί μόνος του τον εαυτό του. Είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την λατρεύει, μια ομάδα με τεράστια βαρύτητα αλλά αυτοί που έχουν το τιμόνι τις ομάδας είναι πολλοί άτυχοι. Αν ο Άρης βρει διοικητική ηρεμία και ησυχία θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι κρίμα αυτή η ταλαιπωρία που περνάει ο σύλλογος».

Αναφορικά με τον Ηρακλή: «Επίσης είναι κρίμα. Και τον Ηρακλή τον θεωρώ από τις top ομάδες της Ελλάδας. Και βαριά φανέλα έχουν και ιστορία και είναι πραγματικά κρίμα να παλεύεις όλη την χρονιά, να σώζεσαι αγωνιστικά παρά τα τεράστια προβλήματα και εν τέλει με μια απόφαση να πέφτει στην Φούτμπολ Λιγκ».