Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε μεγάλη νίκη

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε πως πλέον η ομάδα έχει περισσότερο χρόνο ώστε να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στα παιχνίδια της Basket League

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου εξαίροντας τη συνέπεια της ομάδας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές μεγάλες επιτυχίες φέτος. Η συγκέντρωσή μας μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, πράγματα που είχαμε συζητήσει με τα παιδιά ειδικά στην άμυνα τα εκτελέσαμε με καλό τρόπο. Δώσαμε πράγματα στην ΑΕΚ που δεν μπορεί να υποστηρίξει καλά, σε σχέση με κάποια άλλα.

Και ταυτόχρονα εκτελέσαμε καλά το σύνολο των επιθέσεών μας και είχαμε καλές αποφάσεις, με εξαίρεση κάποιες αλλαγές στα σκριν της ΑΕΚ που μας πάγωσε η ΑΕΚ. Πάντα είχαμε έξτρα πάσες και ανοιχτά σουτ. Κάναμε καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε μετά τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Ο χρόνος για να προετοιμάσουμε τα παιχνίδια είναι περισσότερος πλέον και μας βοηθά να είμαστε πιο έτοιμοι στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».