Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Νίκη με Κόροιβο για να ανεβούμε και άλλο στη βαθμολογία

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες του «Δικεφάλου» θα πρέπει να είναι σκληροί και δυνατοί στην άμυνα χαλώντας τον ρυθμό των Ηλείων

Σκληράδα και δύναμη στην άμυνα αλλά και πειθαρχία τόνισε πως θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ώστε να κερδίσουν αύριο τον Κόροιβο Αμαλιάδας τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Επιστρέφουμε στο γήπεδο μας μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και επιθετικοί για να κάνουμε ακόμα μία νίκη που θα μας βοηθήσει να ανέβουμε και άλλο στη βαθμολογία. Θα χρειαστεί να είμαστε σκληροί και δυνατοί στην άμυνα, καθώς ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να την αφήσουμε να βρει καλό ρυθμό. Έχει παίκτες που παίζουν με το ένστικτο και την ψυχολογία και έτσι η ατομική μας άμυνα θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του «Δικεφάλου» συνεχίζοντας:

«Κάθε φορά που έχουμε αρκετές μέρες προπόνησης και όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, βοηθάει στην καλύτερη λειτουργεία της ομάδας και στην καλύτερη προσαρμογή στον εκάστοτε αντίπαλο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση».

Σχολιάζοντας την «Ημέρα ΠΑΟΚ - Ημέρα μπάσκετ» και την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο για τον αυριανό αγώνα, ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» δήλωσε: «Με την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, νομίζω ότι είναι μια μέρα στην οποία μπορεί ο κάθε φίλαθλος να έρθει με την οικογένειά του στο γήπεδο, να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι και να δει την αγαπημένη του ομάδα να πετυχαίνει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα».