Skip to main content

Παπασταθόπουλος: Ήμασταν σκορποχώρι, πλέον τίποτα δεν μας χαλάει

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» άσκησε σκληρή κριτική για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος χαρακτηρίζοντας αστεία τα λάθη που έγιναν

Σκληρή κριτική για την εμφάνιση της Εθνική ομάδας με την Κροατία άσκησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την βαριά ήττα από τους «βατρένι» μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» χαρακτήρισε «αστεία» τα λάθη που έγιναν και κόστισαν πολύ στο παιχνίδι ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ακόμη και αυτή η ήττα δεν πρόκειται να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα υπογραμμίζοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Εθνική πριν από περίπου δύο χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε:

«Δεν μπήκαμε σωστά για ένα τόσο σημαντικό ματς. Κάναμε τόσα πολλά λάθη που δεν έχουμε κάνει ποτέ άλλοτε. Είναι αστεία τα λάθη που κάναμε και γι’ αυτό χάσαμε.

Πλέον, η Κροατία, ναι έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Κατά 90-95% είμαστε εκτός Μουντιάλ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε εδώ. Έχουμε ένα ματς ακόμη, πρέπει να το κερδίσουμε και να δούμε τι άλλο μπορούμε να πετύχουμε.

Μαζέψαμε αυτό το σκορποχώρι που είχαμε πριν από δύο χρόνια και οτιδήποτε και να γίνει δεν μπορεί να χαλάσει αυτό το κλίμα που έχουμε».