Skip to main content

Παπαγγελή: Έκανα χιούμορ, δεν τα βάζω με αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την ίδια, η ανάρτησή της «στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας»

«Χιουμοριστική» χαρακτηρίζει η διαγραφείσα, πλέον, από τη Νέα Δημοκρατία Έλλη Παπαγγελή την ανάρτηση που έκανε στο Instagram περί «Βούλγαρων οπαδών του ΠΑΟΚ», που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου και όχι μόνο.

Η κα. Παπαγγελή, με ανάρτησή της στα social media που διαχειρίζεται και τιτλοφορεί «Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους», υποστηρίζει πως «όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο».

«Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα "βάζει" με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας», προσθέτει και σπεύδει να σημειώσει πως «στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας».

Όπως αναφέρει η ίδια, «την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

«Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας», καταλήγει.