Skip to main content

Παπανδρέου: Ο συντονισμός κλειδί για την πυρόσβεση

Τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών και το Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών και το Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής, όπου συνομίλησε με πυροσβέστες και εθελοντές, καθώς και με την ηγεσία του Επιχειρησιακού Κέντρου, επισκέφθηκε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Παπανδρέου συνεχάρη το Σώμα για το φετινό αποτελεσματικό έργο και τόνισε πως το κλειδί αποτελεί ο καλός συντονισμός και η συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και τους εθελοντές.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Να συγχαρώ το Σώμα, αλλά και τα άλλα Σώματα που συνεργάζονται, για τη δουλειά σας και για την προσπάθειά σας. Ξέρω ότι γίνονται ακόμα και θυσίες, στο πλαίσιο των υπεράνθρωπων προσπαθειών που καταβάλλετε».

«Θέλω να σας συγχαρώ, όμως, και για το συντονισμό τον οποίο έχετε πετύχει, γιατί αυτό νομίζω είναι ένα από τα πιο βασικά, το να χρησιμοποιούμε τα μέσα που διαθέτουμε, αλλά, όταν χρειάζεται, και πρόσθετα μέσα. Και πιστεύω ότι, φέτος, υπάρχει μια προσπάθεια να συμπληρωθούν με κάποια μέσα οι Πυροσβεστικές και οι άλλες Υπηρεσίες. Πιστεύω ότι αυτός ο συντονισμός είναι καθοριστικός, ώστε να γίνει γρήγορη και αποτελεσματική η προσπάθεια και, οπωσδήποτε, μαζί με την Αυτοδιοίκηση και τους εθελοντές, είναι το κλειδί για να μην δούμε ξανά τραγωδίες, όπως παλαιότερα», τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

«Συγχαρητήρια και πάλι και καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας. Είμαστε στη μέση της καλοκαιρινής περιόδου και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά», ανέφερε.