Skip to main content

Παπανδρέου: Δίνουμε μάχη για απελευθέρωση της χώρας

Στη μάχη που δίνει η χώρα για να ξεφύγει από την επιτήρηση αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, από τη Θεσσαλονίκη, όπου παρέστη στη δοξολογία για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου.
Στη μάχη που δίνει η χώρα για να ξεφύγει από την επιτήρηση αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου, από τη Θεσσαλονίκη, όπου παρέστη στη δοξολογία για τον Εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου.

«Σήμερα που γιορτάζουμε την επέτειο της απελευθέρωσης βρισκόμαστε σε μια ιστορική καμπή. Σήμερα δίνουμε μάχη για την απελευθέρωση της χώρας από κάθε είδους δουλεία και επιτήρηση, να ξεφύγουμε από νοοτροπίες και αντιλήψεις του παρελθόντος που μας κρατούν πίσω και να απελευθερώσουμε τους πολίτες για να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας μάλιστα τη συμβολή του «Καλλικράτη» προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ένα μεγάλο βήμα είναι ο Καλλικράτης που σπάει τα δεσμά του συγκεντρωτισμού και δίνει φτερά στην περιφέρεια, στις δυνατότητες που υπάρχουν σε κάθε περιφέρεια και αισθάνονταν πνιγμένες σε αυτό το πελατειακό σύστημα», πρόσθεσε.