Skip to main content

Παπακώστα: Δεν έδωσα συνέντευξη στις «Ειδήσεις»- Τι απαντά η εφημερίδα

Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της, τόνισε η βουλευτής.

Την παραχώρηση συνέντευξης της στην εφημερίδα «Ειδήσεις» διέψευσε η Κατερίνα Παπακώστα με δήλωση της στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο. 

«Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών» δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα η κ. Παπακώστα δήλωσε: «Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί»

Από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Ειδήσεις» ανακοινώνεται, ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα, είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί.