Skip to main content

Παπαϊωάννου: Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τον Παπαθανασάκη

«Δεν βρίσκομαι μέσα στην ομάδα, δεν ξέρω τι γίνεται, όμως, με ευχές δεν μπορεί να λυθεί κάτι», δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης του «Γηραιού»

Για τις τρέχουσες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, ο Λάκης Παπαϊωάννου ενώ απέδωσε τα εύσημα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης του «Γηραιού»:

Για την αποχή των ποδοσφαιριστών: «Δεν ξέρεις τι να πεις με όλα αυτά. Οι παίκτες έκαναν αυτό που έπρεπε. Την επόμενη Κυριακή μπορεί η ομάδα να σφραγίσει τη σωτηρία, αν και δεν αρμόζει σε αυτήν την ομάδα να παλεύει για την παραμονή της. Έκαναν το καλύτερο και δεν τους αξίζει αυτή η ανταμοιβή. Είναι αδιανόητο. Δεν βρίσκομαι μέσα στην ομάδα, δεν ξέρω τι γίνεται, όμως, με ευχές δεν μπορεί να λυθεί κάτι».

Για τη στάση των διοικούντων: «Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τον Παπαθανασάκη. Λέει ότι θα σε πάρει σε δύο ώρες και σε παίρνει μετά από δύο μήνες. Από τη στιγμή που είσαι ιδιοκτήτης το λογικό είναι να θέλεις να δώσεις την ομάδα με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους. Όταν η ομάδα είναι στη Super League είναι καλύτερο για όποιον έρθει να επενδύσει. Μου φαίνεται περίεργο η ομάδα να κερδίζει και να είναι προβληματισμένος. Με ανησυχεί η ηρεμία του Κομπότη, η ανησυχία του Κούγια και η ανακοίνωση της Super League πως όσες ομάδες δεν παίρνουν αδειοδότηση υποβιβάζονται. Όταν δεν πληρώνονται οι παίκτες, έστω κάποιο έναντι, πώς πάμε να πάρουμε αδειοδότηση; Μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις στον φάκελο, όμως, πρέπει να φαίνεσαι και τίμιος. Να δώσεις κάποια χρήματα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Μόνο οι ίδιοι μπορούν να απαντήσουν».

Για τις σκέψεις παραίτησης του Παντελίδη: «Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η απογοήτευση. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, όμως, ήταν μεγάλη η επιτυχία του με την ομάδα. Πήρε την ομάδα όταν άλλοι την άφησαν και θεωρείτο πολύ δύσκολο να σωθεί αγωνιστικά. Έκανε μέχρι στιγμής πολύ πετυχημένη πορεία. Πάλεψε κάθε παιχνίδι και παρά τα χίλια μύρια προβλήματα κατάφερε να πάρει σημαντικούς βαθμούς. Κράτησε τους παίκτες κοντά και μιλώντας καθαρά ποδοσφαιρικά, ο Ηρακλής έπαιξε σε κάθε παιχνίδι όπως έπρεπε. Σε πολλά παιχνίδια ήταν άτυχος, αν και τώρα τελευταία η τύχη μας γύρισε. Είναι πετυχημένος μέχρι τώρα».

Για τον Παπαθανασάκη: «Με τον άνθρωπο Παπαθανασάκη δεν έχω τίποτα. Με τον πρόεδρο του Ηρακλή, όμως, ισχύει ότι το παίζεις 1Χ2 και το χάνεις».