Skip to main content

Παπαγεωργίου: Υπέρογκα τα χρέη του Άρη,βρισκόμαστε σε ειδική κατάσταση

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για το αυριανό ματς του «Αυτοκράτορα» εναντίον της Κύμης

Για την απόφασή του να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Άρης και τα υπέρογκα χρέη του «Αυτοκράτορα» μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Επικοινωνία», ο Χάρης Παπαγεωργίου ζητώντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου για το αυριανό ματς εναντίον της Κύμης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

Πως πήρε την απόφαση να αναλάβει την προεδρία σε μια τόσο δύσκολη στιγμή: «Είναι ένα από τα στοιχεία που με διακρίνει, ν’ αναλαμβάνω πρωτοβουλίες στα κρίσιμα σημεία. Μου προτάθηκε η θέση του προέδρου, ήταν ομόφωνη απόφαση των ανθρώπων της ομάδας, που είναι άκρως τιμητική και συνεπάγεται πολλές και σημαντικές ευθύνες».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Βρίσκεται σε ειδική κατάσταση. Θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλο το έμψυχο δυναμικό και τον πλούτο που έχει η ομάδα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει».

Για τα χρέη της ΚΑΕ: «Είναι υπέρογκα. Υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων που ασχολείται με αυτό, σχεδόν επί 24ώρου βάσεως. Είναι ένα σύνθετο παιχνίδι και το αγωνιστικό κομμάτι και το διοικητικό-οικονομικό».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Κύμη: «Έχουμε ένα σοβαρό παιχνίδι με την Κύμη. Απευθύνω έκκληση στους φίλους του Άρη, να ενισχύσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ομάδα. Είναι το υπερόπλο του Άρη ο κόσμος του».

Για την ψυχολογία των αθλητών της ομάδας: «Για ανθρώπους που έχουνε περάσει από τον αθλητισμό, γνωρίζουν ότι η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με απλές μικρές κινήσεις, προσπαθούμε να διορθώσουμε και αυτό το κομμάτι».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Άρη σημείωσε: «Κρίνω σκόπιμο ν’ αναφερθώ στην εφηβική ομάδα του Άρη. Ο Άρης δίνει και φέτος το "παρών" στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».