Skip to main content

Παπαγεωργóπουλος: «Αντιπολίτευση με ανέντιμα μέσα»

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα της υπεξαίρεσης των ασφαλιστικών εισφορών στο δήμο Θεσσαλονίκης, διέψευσε κατηγορηματικά την ορθότητα της καταγγελίας τονίζοντας ότι
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα της υπεξαίρεσης των ασφαλιστικών εισφορών στο δήμο Θεσσαλονίκης, διέψευσε κατηγορηματικά την ορθότητα της καταγγελίας τονίζοντας ότι ουδέποτε ο δήμος Θεσσαλονίκης παρήγγειλε και αγόρασε λογισμικό εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος τόνισε ότι συγκεκριμένα κέντρα «ακόμα και με ανέντιμα μέσα, διαρρέουν τις πιο ψευδής ειδήσεις, όπως αυτή που δημοσιεύτηκε στον χθεσινό Τύπο» σχετικά «με τη δήθεν προμήθεια λογισμικού αξίας εκατομμυρίων ευρώ» και με «τα ποσά που δήθεν εκταμιευόταν από τον δήμο Θεσσαλονίκης και κατέληγαν στην τσέπη Δημοτικού Υπαλλήλου».

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο  κ. Παπαγεωργόπουλος ανέφερε ότι «συγκεκριμένες δυνάμεις και του εσωτερικού και του εξωτερικού έχουν συνασπιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εναντίον μας και αγωνίζονται πάση θυσία να αλλάξουν την βούληση του λαού της Θεσσαλονίκης, να διαμορφώσουν κατά τα συμφέροντά τους την ψήφο του Πολίτη της Θεσσαλονίκης».

Και συνέχισε: «Τα κέντρα αυτά ας αφήσουν ήσυχη την Διοίκηση να ασκήσει τα καθήκοντά της μέσα στα πλαίσια του νόμου, όπως πάντα κάνει, για το καλό του λαού της Θεσσαλονίκης».