Skip to main content

Παπαδόπουλος: Να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο τελικός του κυπέλλου

«Το Καυτανζόγλειο προσφέρεται για έναν τελικό-γιορτή, βαρεθήκαμε να κατεβαίνουμε κάθε φορά στην Αθήνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου

Για την αναβολή της κλήρωσης του κυπέλλου, για το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής αυτού στο ΟΑΚΑ αλλά και για τον ημιτελικό του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου:

Για το τι ακριβώς συνέβη: «Μας ενημέρωσαν από την ασφάλεια πως πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, γιατί υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα. Επιπλέον, υπήρξαν έξω από τα γραφεία και αρκετά παιδάκια από σχολεία που έπαιζαν ποδόσφαιρο και φυσικά απομακρύνθηκαν και αυτά».

Για το πως πάρθηκε η απόφαση για μετάθεση της κλήρωσης για την ερχόμενη Τρίτη: «Εγώ πρότεινα να γίνει η κλήρωση μία ή δύο ώρες αργότερα, αλλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν ήθελαν να περιμένουν, κάτι για το οποίο συμφώνησε και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, κ. Καϊμακάμης. Τους πρότεινα να γίνει την Τρίτη η κλήρωση στη Θεσσαλονίκη, αλλά πήρα την απάντηση πως η προκήρυξη λέει να γίνει στην Αθήνα».

Για το τι θα συμβεί εφόσον υπάρξει και την Τρίτη... τηλεφώνημα για βόμβα: «Θεωρώ πως αυτή την φορά θα είναι προετοιμασμένοι οι άνθρωποι της ΕΠΟ και πως θα υπάρχει νωρίτερα έλεγχος από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία».

Για το γήπεδο του τελικού και το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, εάν βρεθεί σε αυτόν η ΑΕΚ: «Δεν έχει υπάρξει κάποιο σχετικό αίτημα. Δεν θα είναι έκπληξη εάν συμβεί, θα είναι κάτι που θα είναι δίκαιο. Δεν είναι δυνατόν να παίξουμε τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νομίζω πως το Καυτανζόγλειο προσφέρεται για έναν τελικό – γιορτή, καιρός να δούμε και έναν τελικό στη Θεσσαλονίκη. Βαρεθήκαμε να κατεβαίνουμε κάθε φορά στην Αθήνα...».

Για την προτίμησή του στα ημιτελικά: «Δεν έχω κάποια προτίμηση. Και οι τρεις ομάδες είναι ικανές, θεωρώ όμως πως εμείς είμαστε καλύτεροι. Έχουν μείνει τρία παιχνίδια μέχρι να σηκώσουμε το Κύπελλο. Πρέπει βέβαια να ξεχάσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, με Ξάνθη, Ηρακλή και ΑΕΚ, στα οποία δεν ήμασταν καλοί. Είμαι σίγουρος πως θα το έχουμε ξεπεράσουμε μέχρι τους ημιτελικούς, να μην σας πω πως την Κυριακή με τον Πανιώνιο η ομάδα θα δείξει πως έχει ήδη ξεπεράσει αυτές τις εμφανίσεις».

Για τα τρόπαια που έχει θέσει ως στόχο ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Ο πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο ποδοσφαίρου. Επιτέλους πρέπει να επιστρέψουμε στους τίτλους. Επειδή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με το κατεστημένο που υπήρχε μέχρι χθες, ήρθε η ώρα να κάνουμε την αρχή για τον κόσμο μας, για τον πρόεδρό μας, για όλους μας.

Από εκεί και πέρα, στόχος είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών, το νταμπλ στο χάντμπολ ανδρών που είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, το Πρωτάθλημα στο χάντμπολ γυναικών και φυσικά το νταμπλ στο γυναικείο ποδόσφαιρο».

Για τον αυριανό ημιτελικό της ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τον αριθμό των εισιτηρίων που ήθελε: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, ήταν γραμμή της ομοσπονδίας. Πιστεύω πως πραγματικά δεν θα γίνει εξωαγωνιστικά το παραμικρό και αγωνιστικά η ομάδα θα φανεί αντάξια του κόσμου και της διοίκησης και η θα φέρει τον πρώτο τίτλο στον Ερασιτέχνη και στον σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος, όλοι είμαστε μια οικογένεια, όλοι είμαστε μια γροθιά».