Skip to main content

Παπαδημούλης:Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας

Ο κ. Παπαδημούλης έστρεψε τα πυρά του στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, κατηγορώντας τους για έλλειψη αυτοκριτικής.

Έντονη κριτική μέσω twitter άσκησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπαδημούλης με αιχμή τη στάση τους στο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ο κ. Παπαδημούλης έστρεψε τα πυρά του στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, κατηγορώντας τους για έλλειψη αυτοκριτικής για την περίοδο που βρέθηκαν στην εξουσία ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τις περιπτώσεις "Άκη, Μαντέλη, Τσουκάτο και Παπαντωνίου", όπως χαρκτηριστικά έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ειδκότερα ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε τα εξής:

"ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πίεζαν να κλείσει όπως-όπως η αξιολόγηση. Τώρα λένε όχι και καταγγέλλουν. Φθηνή μικροπολιτική από τους συνυπεύθυνους της χρεοκοπίας.

Δικαιωμένος δηλώνει ο Καραμανλής που κυβέρνησε το 2004-2009. Δικαιωμένος ο Σημίτης που κυβέρνησε το 1996-2004. Τότε πως διάολο χρεοκοπήσαμε;

Ο κ Σημίτης χθες μίλησε για τα πάντα, εκτός από τις ευθύνες του. Τίποτε για Άκη, Μαντέλη,Τσουκάτο, Παπαντωνίου. Αγνωστη λέξη η αυτοκριτική."