Skip to main content

Παπαδημούλης: Εμπόδιο στη διαπραγμάτευση η πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που κορυφώνεται η διαπραγμάτευση η Ελλάδα χρειάζεται να δείξει τη μεγαλύτερη δυνατή συνοχή, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που κορυφώνεται η διαπραγμάτευση η Ελλάδα, που είναι η αδύνατη πλευρά, χρειάζεται να δείξει τη μεγαλύτερη δυνατή συνοχή» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Επομένως, η πολυφωνία και η πολυγλωσσία από την πλευρά του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ ή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βοηθάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο Star.

Σημείωσε ακόμη ότι «ο ελληνικός λαός δείχνει εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και την κυβέρνηση. Ο Τσίπρας έχει αποδείξει ότι είναι ένας πρωθυπουργός με αριστερό στίγμα, αλλά και με πραγματισμό και με ικανότητα να καταλαβαίνει τις καταστάσεις».

Ακόμη τόνισε ότι «σε μια διαπραγμάτευση έχει μεγάλη σημασία να διεκδικείς γιατί αν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις τίποτα. Αλλά να ξέρεις και μέχρι «πού σε παίρνει», έτσι ώστε να μπορείς να κατοχυρώσεις τα όποια κέρδη και να πεις ΄αυτά μπόρεσα να βελτιώσω σε σχέση με αυτά που παρέλαβα΄ και να πας παραπέρα. Θυμίζω τι έλεγε ο κόσμος στον Τσίπρα πριν τις εκλογές: «Και δύο από τα δέκα να κάνεις, και τρία από τα δέκα να κάνεις, εμείς θα σε στηρίξουμε γιατί είδαμε πού μας πήγαν 40 χρόνια Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ».