Skip to main content

Παπαχριστόπουλος: Είναι θέμα ημερών να βγει η χώρα από το τούνελ (vid)

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε πως εκτός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι είναι υπέρ της Ελλάδας

Την άποψή του πως είναι θέμα ημερών ώστε να βγει η Ελλάδα από το τούνελ στο οποίο βρίσκεται εξέφρασε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε για «τιτάνια προσπάθειας της κυβέρνησης» και πως «ο μαραθώνιος είναι στα τελευταία του μέτρα, ούτε καν χιλιόμετρο».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος μάλιστα υπογράμμισε πως εκτός από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «είναι απρόβλεπτος», όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι «είναι υπέρ μας», για να σπεύσει να προειδοποιήσει άπαντες: «Φοβού τον Σόιμπλε και δώρα φέροντα».

Τέλος  βουλευτής των ΑΝΕΛ επικεντρώθηκε στα αντίμετρα για να ξεχαστούν τα μέτρα κάνοντας λόγο για τη δημιουργία κοινωνικού κράτους αποκλειστικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υποστήριξε πως «για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, οι άνθρωποι που ήταν πεταμένοι στα σκουπίδια, έρχονται στο προσκήνιο».

«Αυτή την κρίση που δεν προκαλέσαμε εμείς, τη φέρνουμε στο τέλος της», είπε, για να προσθέσει ότι, «η χώρα τελειώνει από μία μεγάλη περιπέτεια». «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας βδομάδας να βγούμε από το τούνελ».