Skip to main content

ΠΑΟΚ: Το top10 της «ασπρόμαυρης» μπουτίκ ενόψει των γιορτών

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας παρουσίασε μερικές προτάξεις για τα πιο ξεχωριστά και ΠΑΟΚτσίδικα δώρα ενόψει των γιορτών

Μερικές προτάσεις για τα πιο ξεχωριστά και ΠΑΟΚτσίδικα δώρα για τις ημέρες των γιορτών έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές αγοράς από τη μπουτίκ του «Δικεφάλου»:

10. Μπάλα – Τσάντα γυμναστηρίου ΠΑΟΚ με φερμουάρ

Ένα πρωτότυπο δώρο για όλους όσοι πηγαίνουν προπόνηση και όχι μόνο. Μια τσάντα προπόνησης/γυμναστηρίου, που όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να κλείσει και να γίνει μπάλα!

Όταν είναι ανοιχτή από τη μια πλευρά έχει το PAOK FC και από την άλλη την μαγευτική γραμμή του ορίζοντα της πόλης μας, όπου δεσπόζει η Τούμπα.

9. Ειδική έκδοση κασετίνα DVD 90 χρόνια ΠΑΟΚ – ΝΟΣΤΑΛΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το DVD του Ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Ένα ταξίδι στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με στάσεις σε όλα τα σημεία του κόσμου όπου ο Δικέφαλος έχει αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο. Ένα δώρο που πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από κανένα ΠΑΟΚτσίδικο σπίτι.

8. Ρολόι χειρός μεταλλικό ΠΑΟΚ

Μαύρο μεταλλικό ρολόι χειρός ΠΑΟΚ με μηχανισμό SEIKO VD53. Μεταλλική κάσα IPS μαύρου χρώματος και καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα. Ανθεκτικό στο νερό έως τα 50 μέτρα και μέσα στο κουτί δώρου που βρίσκεται, υπάρχει και δεύτερο λουράκι από δέρμα, σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το αρχικό λουράκι από σιλικόνη. Ένα τέλειο δώρο για να έχετε τον ΠΑΟΚ δίπλα σας σε κάθε δευτερόλεπτο!

7. Χειμωνιάτικο σετ ΠΑΟΚ γκρι PFC

Γκρι χειμωνιάτικο σετ ΠΑΟΚ, το οποίο περιλαμβάνει σκούφο, κασκόλ και γάντια. Όλα με εσωτερική επένδυση Thinsulate 40 γραμμαρίων, ώστε να σας παρέχουν απόλυτη προστασία ακόμα και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Και τα τρία προϊόντα του σετ, έχουν διακριτικό το κέντημα PAOK FC.

6. Λεύκωμα πρωταγωνιστές 90 χρόνια καλαθοσφαίριση

Ένα συλλεκτικό λεύκωμα, αφιερωμένο στα 90 χρόνια ιστορίας του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ. Φωτογραφικό υλικό και ανέκδοτες ιστορίες απο όλη την τεράστια πορεία και τις αμέτρητες επιτυχίες, του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Είναι διαθέσιμο και σε αγγλική ή ρωσική έκδοση.

5. Μπλούζα ΠΑΟΚ αποστολής μαύρη με κουκούλα

Ένα απο τα κορυφαία προϊόντα της Teamline σειράς της Macron για την φετινή χρονιά. Η μπλούζα φούτερ με κουκούλα, που φοράνε οι παίχτες της ομάδας μας κατά τη διάρκεια των αποστολών, είναι διαθέσιμη και στα PAOK Official Stores. Ζεστή, μοντέρνα και πάνω απ’ όλα ΠΑΟΚ, εγγυάται πως θα είναι ένα υπέροχο δώρο για μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας μας.

4. Λευκά είδη ΠΑΟΚ

Από το πιο μικρό πάπλωμα κούνιας bebe έως και τα υπέρδιπλα σετ σεντονιών, η ολοκληρωμένη σειρά λευκών ειδών ΠΑΟΚ είναι δίπλα σας. Η γκάμα των προϊόντων, σας προσφέρει λύσεις για μπουρνούζια, πετσέτες, bebe κούνιες, παιδικά δωμάτια και φυσικά κρεβατοκάμαρες, όλα σε εξαιρετική ποιότητα.

3. Σετ ηλεκτρικών συσκευών ΠΑΟΚ

Εξαιρετικής ποιότητας ηλεκτρικά είδη ΠΑΟΚ, ώστε να ντύσετε την κουζίνα σας σε ΠΑΟΚτσίδικα χρώματα. Το σετ αποτελείται από μιξεράκι χειρός, μεγάλο μίξερ ροφημάτων, βραστήρα και την ξεχωριστή τοστιέρα, η οποία «πατάει» τα τοστ με το σήμα της ομάδας μας! Το σετ προσφέρεται με έκπτωση 15%.

2. Επίσημη υπογεγραμμένη φανέλα ΠΑΟΚ ριγέ 17-18

Τι πιο τέλειο από την αγαπημένη ριγέ φανέλα της ομάδας μας, με την υπογραφή του παίκτη της αρεσκείας σας να την κοσμεί και με δυο αυτόγραφά του. Όλα αυτά μέσα σε ένα κομψό ξύλινο κουτί δώρου. Το τελειότερο δώρο για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

1. Παιδικές και Bebe εμφανίσεις ΠΑΟΚ

Στην πρώτη θέση των Χριστουγεννιάτικων δώρων δεν θα μπορούσαν παρά να είναι οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας που αφορούν τους μικρούς μας φίλους. Υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα που ξεκινάνε από μεγέθη bebe -για τα νεογέννητα ΠΑΟΚτσάκια- και φτάνουν μέχρι και την ηλικία των 13 ετών, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν όλες τις ηλικίες που έχουν την τιμητική τους τις ημέρες των εορτών. Οι παιδικές επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ εγγυώνται ένα πράγμα: το χαμόγελο στα πρόσωπα των λιλιπούτειων φίλων μας, μόλις αντικρίσουν το δώρο τους!