Skip to main content

ΠΑΟΚ: Τακτική ενόψει Έστερσουντς,ατομικό για Κάνιας-Λεβέκ-Δεληγιαννίδη

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα βγαίνοντας παράλληλα στο γήπεδο για τρέξιμο με στόχο την ταχύτερη επιστροφή τους

Στο κομμάτι της τακτικής επικεντρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να δουλεύουν πάνω στα στοιχεία που θέλουν να δουν να βγάζει η ομάδα στο γήπεδο την Πέμπτη κόντρα στην Έστερσουντς.

Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική. Μετά την προθέρμανση, με τρέξιμο, ασκήσεις και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε επιθετικούς και αμυντικούς.

Οι πρώτοι ασχολήθηκαν με συνδυαστικές κινήσεις και τελειώματα μετά από σέντρες, ενώ οι υπόλοιποι με τις τοποθετήσεις στο αμυντικό κομμάτι και την κυκλοφορία της μπάλας μετά από ανάκτηση κατοχής.

Το τελευταίο μέρος περιελάμβανε παιχνίδι και πάλι τακτικής σε μία εστία με τερματοφύλακα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χοσέ Κάνιας και Ντοριάν Λεβέκ, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο παίκτες δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ βγήκαν και στο γήπεδο για τρέξιμο, μαζί με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Ο νεαρός άσος προπονήθηκε και αυτός ατομικά και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.