Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στο κάδρο επιλογών για τον νέο κόουτς και ο Μαρκόπουλος

Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 71χρονο προπονητή ώστε να επιστρέψει για τέταρτη φορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του Κώστα Χαραλαμπίδη να υποβάλλει την παραίτησή του έπειτα από την εντός έδρας ήττα ενάντια στον Κολοσσό Ρόδου.

Όπως μεταδίδει το «Έθνος», η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ τα τελευταία 24ωρα εξέτασε όλες τις περιπτώσεις διαθέσιμων προπονητών, μεταξύ των οποίων και αυτό του Σούλη Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάλιστα, επιχειρήθηκε μια προσέγγιση μαζί του προκειμένου να διερευνηθούν οι προθέσεις του κι αν είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα ηνία του «Δικεφάλου» για τις τελευταίες εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον και την ιστορία του συλλόγου εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός πώς το διαζύγιο του 2017 μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρκόπουλου δεν ήταν βελούδινο καθώς η διοίκηση Πρέλεβιτς είχε κατηγορηθεί πως διέκοψε με τρόπο άκομψο την συνεργασία μαζί του, το κλίμα φαίνεται να είναι καλό. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν τα επόμενα 24ωρα. Ο 71χρονος Έλληνας τεχνικός είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του συλλόγου καθώς στην τελευταία του θητεία κάθισε στον πάγκο για 8 χρόνια (2009-17).

Εφόσον οι δυο πλευρές συμφωνήσουν, ο Μαρκόπουλος, που φέτος ανέλαβε τις τύχες του Άρη από τον οποίο παραιτήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει για 4η φορά στον «Δικέφαλο» (1993-94, 2005-06, 2009-17).