Skip to main content

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη κορυφής μετά την ήττα, τα λένε ξανά σήμερα

Επί δύο ώρες συζητούσαν στον Δικέφαλο τα αίτια της χθεσινής ήττας από την ΑΕΚ, σε σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του ματς

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να συζητούν τα αίτια της κακής εμφάνισης και του αρνητικού αποτελέσματος για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα βρέθηκαν ο προπονητής της ομάδας, Βλάνταν Ίβιτς, και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, ενώ παρόντες ήταν ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, o Γιώργος Σαββίδης, η Μαρία Γκοντσάροβα, αλλά και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο ομογενής επιχειρηματίας σέβεται την άποψη του Σέρβου και όλοι μαζί αποχώρησαν μετά τα ξημερώματα, με εξαίρεση τον Βλάνταν Ίβιτς που έφυγε νωρίτερα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στους κ.κ. Σαββίδη, Ίβιτς και Μίχελ, ώστε να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, η οποία χρειάζεται λίγες και ποιοτικές λύσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της.